Volg een webinar om te besparen op je energiekosten

02 september 2021

Schrik je iedere maand weer van die hoge energierekening? Dat hoeft meestal niet zo te zijn. Er zijn veel manieren om te besparen. Volg één van de webinars op 5 of 12 oktober met tips, trucs en handige informatie over energiegebruik. Deze is speciaal voor huurders en eigenaar-bewoners van stadsdeel West en je leert meer over besparen op je energielasten, je wooncomfort verhogen en bijdragen aan een energiezuiniger woonomgeving. De webinars zijn onderdeel van de actie van de gemeente Amsterdam “Met energie de Wijk in” en worden verzorgd door het Regionaal Energieloket.

Wat zijn de energieslurpers in jouw woning?

De webinars zijn 5 (voor huurders) of 12 oktober (voor eigenaar-bewoners) van 19.30-20.45 uur. Het is een makkelijk toegankelijk webinar waarin wordt gekeken naar de energierekening en de grootste kostenposten daarvan. Welke apparaten zijn de energieslurpers in huis? Hoe kun je met weinig geld de warmte binnen houden? Of de hitte buiten houden? Zijn er energiezuinige manieren om je huis te verkoelen?

Minder gas verbruiken = (veel) minder betalen aan energie

Het Regionaal Energieloket verzorgt de presentatie en beantwoordt jouw vragen. Je kunt je via hun site opgeven.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Artikel delen:

!WOON