Energietransitie voor iedereen. Hoe doe je dat?

Op de foto ziet u !WOON adviseur Baudouin Knaapen

27 oktober 2021

De energietransitie is belangrijk voor iedereen. Elke bewoner zal er aanpassingen in de woning voor moeten doen en soms ook  stookgedrag moeten aanpassen. Hoe zorgen we er dan met z’n allen voor dat de stimuleringssubsidies ook diegene bereiken die dat het meest nodig hebben? In pakhuis de Zwijger was een speciale uitzending over onder andere energie armoede. Maar ook over oplossingen.  Programmamedewerker van !WOON, Baudouin Knaapen, Energiecoach Rob en andere experts spraken met elkaar over de energietransitie in Amsterdam Zuidoost. Wie betaalt de energietransitie en wordt bij de beleidskeuzes van de gemeente voldoende rekening gehouden met energiearmoede in een stadsdeel als Zuidoost?

Artikel delen:

!WOON