Je verwarming 1 graadje lager kan 100 euro schelen

28 oktober 2021

De prijzen voor energie stijgen, dus is het belangrijk om minder energie te gebruiken. Experts schatten dat de energierekening voor een gemiddeld huishouden wel 500 euro hoger kan uitvallen dan normaal. Alle reden om goed te kijken waar u kunt besparen. Dit hoeft niet te betekenen dat u er deze winter koud bij zit.  Toch kunt u veel doen om de maandelijkse lasten te verlagen, ook als u weinig geld hebt voor aanpassingen in uw woning. Beperk waar mogelijk de energiekosten en maak gebruik van de tips in de video. Onze energiecoaches kunnen u gratis van advies voorzien tijdens een gesprek bij u thuis of online. Zie daarvoor de tekst onder de video.

Voor praktische tips, bekijk onderstaande video

Gratis advies en bespaarcadeau’s

Heeft het filmpje u nieuwsgierig gemaakt en wilt u meer weten? Nodig dan een Energiecoach uit via de link hieronder. U ontvangt dan ook gratis bespaarproducten zoals radiatorfolie of ledlampen.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

 

 

Artikel delen:

!WOON