Uitzending Huren met Kuren gemist?

04 oktober 2021

De Balie organiseerde onlangs een debat over de soms slechte staat van huurwoningen. Amsterdam bouwt veel nieuw, maar ondertussen leven veel bewoners in oude en niet altijd goed onderhouden huizen. Een kwart van de bewoners zegt last te hebben van schimmel en zijn er verder klachten over houtrot, ongedierte, lekkages en andere gebreken. Bekijk de uitzending Huren met Kuren terug in de link hieronder, met een interessant debat met leden van de Amsterdamse gemeenteraad en diverse woonexperts, waaronder Oscar Vrij van het team West van !WOON.

Wat moet er gebeuren tegen slecht onderhoud?

Wat moet er gebeuren? Zes gemeenteraadsleden in debat. De avond begon met persoonlijke ervaringen van huurders en daarna volgde het debat. Deelnemers daaraan zijn Sofyan Mbarki (PvdA), Ilana Rooderkerk (D66), Erik Flentge (SP), Nienke van Renssen (GroenLinks), Kevin Kreuger (JA21), Hala Naoum Néhmé (VVD).

Je kunt het debat Huren met Kuren hier terugkijken op Youtube. Vanaf 09:00 minuut gaat het over de slechte staat van 80.000 huurwoningen en zie je ook Oscar Vrij van !WOON.

 

Artikel delen:

!WOON