Voorlichting voor jongeren over huren in Amsterdam

17 december 2021

Het team Jongerenhuisvesting van !WOON organiseert bijeenkomsten en voorlichtingen voor jongeren over wonen in Amsterdam. Zo konden studenten van Stichting Stukafest Amsterdam onlangs de unieke pubquiz doen over huren, je rechten en plichten. De pubquiz rond huren was een groot succes! De studenten en jongeren vonden de quiz leuk én heel erg leerzaam.

“Alleen al in de eerste 10 minuten heb ik zo enorm veel geleerd. En veel dingen die echt handig zijn om te weten” zei een bezoeker. Op deze avond in studentencafé ‘Skek traden ook poëzie artiest L’emuel en muzikant Jan Modaal op.

Stukafest Amsterdam

Stukafest (afkorting voor het Studenten Kamer Festival) organiseert iedere februari een festival waarbij optredens niet plaatsvinden in een concertzaal of gigantische festivaltent, maar knus in studentenkamers midden in de stad. Naar aanloop van dit festival organiseren zij ook voorproefjes in de vorm van ‘stukasessies’. Met de huidige positie van jongeren en studenten op de woningmarkt, vonden zij het passend om een laagdrempelige, maar ook informatieve avond over wonen te organiseren, met hulp van !WOON.

Voorlichting voor jongeren over huren

Ook interesse om samen met team Jongerenhuisvesting iets te organiseren? Bijvoorbeeld een voorlichting voor jongeren over huurrecht? Stuur een mail naar j.buijs@wooninfo.nl

Artikel delen:

!WOON