Opvallend succes Bewonerscommissie Bickerseiland

16 januari 2022

Meer dan twee jaar moest de bewonerscommissie met woningcorporatie De Key strijden om namens alle huurders van De Key op het Bickerseiland overleg te mogen voeren . “We maken ons sterk voor behoud van de grote sociale cohesie en betaalbaarheid van de woningen op het eiland, dat gaat lastig als je het overleg opknipt in complexen volgens het systeem van de De Key”, aldus Saskia Koppelaar voorzitter van de bewonerscommissie. Uiteindelijk, met !WOON als tussenpersoon, ging De Key akkoord met de eilandbrede vertegenwoordiging. Soms is een lange adem nodig maar vasthoudendheid loont. Saskia: “We zijn blij dat De Key deze stap zet en gaan alles doen om het overleg tot een succes te maken!”

Het motto van de Bewonerscommissie Bickerseiland zou dezelfde kunnen zijn als de leus van scheepswerf De Reus op het Bickerseiland, waar het beeld De Reus jarenlang boven de poort stond:

“Geen karwei is ons te machtig; geen vraagstuk, waarvoor wij uit de weg gaan”.

Heeft u ook informatie of advies nodig bij een huur- of woonkwestie? Neem contact op met !WOON.

NB Na het publiceren van dit artikel bereikte ons het verdrietige bericht dat Saskia Koppelaar is overleden. Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe met het verlies.

 

Artikel delen:

!WOON