35 tips om snel te besparen op je energieverbruik

18 februari 2022

U kunt zelf het nodige doen om uw energierekening te verlagen. Wij maakten een folder met tips om te besparen op uw gas- en elektra verbruik. U kunt de folder hier downloaden, maar ook ophalen bij één van onze kantoren. Het doel is dat u minder stroom en gas gebruikt en zo geld bespaart en het milieu helpt. Weet u bijvoorbeeld dat u met radiatorfolie gemiddeld €60 per jaar overhoudt en het minder koud voelt in huis?

Bent u benieuwd waar u nog kunt besparen? Vraag  een gesprek aan met een van onze energiecoaches. Via www.wooninfo.nl/energiecoach of 020 5230190 kunt u zich aanmelden. De coach geeft tips in een videogesprek of komt bij u thuis op bezoek.

Stook niet langer voor de mussen!

U kunt u in uw woning ook verbeteringen laten aanbrengen zoals dubbelglas, isolatie of centrale verwarming. Huurt u een woning in Amsterdam? Uw kunt vragen over woningisolatie, zuinigere verwarmingsinstallaties of het aardgasvrij maken van de woning sturen naar energie@wooninfo.nl. Wie in Amsterdam die hulp wil bij het verkrijgen van dubbelglas kan zich aanmelden via deze pagina.

Andere vragen?

Met andere woonvragen kunt u terecht bij een spreekuur bij u in de buurt. Bel ons algemene nummer 020 5230 103 of mail voor een afspraak. Kijk hier voor onze openingstijden.

Artikel delen:

!WOON