Nick over zijn vrijwilligerswerk als energiecoach

21 februari 2022

Nick de Ruyter is vrijwilliger als energiecoach bij !WOON in Amsterdam-West. “Ik doe dat nu ongeveer een half jaar. We hadden in ons eigen huis een heel hoog energieverbruik en ik ben in de afgelopen tien jaar bezig geweest om dat te verminderen. We zijn nu gehalveerd qua verbruik. Ik ben  vrijwilliger geworden om die kennis en expertise te delen met andere bewoners in Amsterdam.” Hij vertelt in deze video enthousiast over het werk als energiecoach. Hij vindt het leuk om bij steeds diverse mensen en in verschillende woonsituaties te komen. Over het algemeen kunnen bewoners een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar door zijn tips besparen.

“Zo was ik laatst bij een meneer die eigenlijk super bewust was van zijn energieverbruik. Maar hij had aan het plafond hele mooie design spotjes hangen. En die spots gebruikten enorm veel stroom. Er bleek ook een LED versie van, zo kon hij per jaar ongeveer 200 euro besparen. Dus dat is wel een aanzienlijk verschil.”

Bekijk de video op ons Youtube kanaal. Dit is de link naar de video: https://youtu.be/DUGvxO7ZZwE

Ook gratis energie bespaaradvies aanvragen?

Dus als u ook energie wil besparen, dan kunt u !WOON mailen of bellen voor een afspraak. Wie weet komt energiecoach Nick dan wel bij u langs. Of een van zijn collega’s.

Energie besparen in uw woning

Artikel delen:

!WOON