Actie Knip zelf je radiatorfolie in Olympisch stadion

31 maart 2022

Zondag 27 maart konden Amsterdammers gratis radiatorfolie knippen in het Olympisch Stadion. Mensen gingen met een tas vol folie weer naar huis. Met als doel: minder energie verbruiken. Het initiatief voor de actie ‘Dag zonder Gas’ kwam van 02025, de community van koplopers in de Amsterdamse energietransitie. Samen helpen we elkaar met verduurzamen van de stad. TonZon sponsorde de 7000 vierkante meter radiatorfolie die de hele grasmat in het stadion bedekte. De bezoekers waren in vrolijke stemming en het zonnetje droeg daar zeker aan bij. Veel aandacht ook voor het werk van de energiecoaches van !WOON: bewoners wilden graag tips om thuis minder energie te gebruiken. Zij maakten een afspraak   voor gratis advies aan huis of via videobellen. Tegelijkertijd was in Amsterdam Zuidoost ook een energiemarkt.

Ontvang gratis energie bespaaradvies

Ook jij kunt gratis energie bespaaradvies ontvangen. Het advies gaat over wat je qua gewoonten en gedrag kunt aanpassen om minder te verbruiken. Praktische, eenvoudige tips waar je niet voor hoeft te investeren. Vraag het advies hier aan. Meer lezen over de Dag zonder Gas? Kijk op de site van 02025.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Artikel delen:

!WOON