Nu ook video in het Arabisch over de energiecoach

04 maart 2022

De energiecoach komt gratis thuis bij bewoners om energie besparingstips en cadeau’s te geven. Steeds meer Nederlandstaligen weten de energiecoaches te vinden. Zeker nu de energieprijzen enorm hoog zijn willen zij weten hoe gebruik en kosten binnen de perken te houden. Mensen met een Arabische achtergrond weten de energiecoach nog minder goed te vinden. Wat houdt het in, wie komt er dan langs, is het echt gratis? De gemeente Zaanstad maakte een informatief filmpje, deels Arabisch gesproken en deels ondertiteld. Zo krijgen ook deze bewoners goede informatie over de energiecoach. Kent u iemand voor wie dit interessant voor is? Deel dan deze link naar het Youtube filmpje. Het adviesgesprek kan via een huisbezoek of via videobellen.

Ook interesse in gratis advies van de energiecoach? Neem dan contact met ons op.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Artikel delen:

!WOON