Handige tips van de energiecoach voor vloerverwarming

12 april 2022

Woningcorporatie Ymere maakte een video met onze energiecoach Rob Alberts. Rob ging op bezoek bij huurster 3 goede tips geeft om energie te besparen. Zo helpt Rob, die dit werk als vrijwilliger doet, mee om de energielasten omlaag te brengen en hij mag ook gratis bespaarproducten geven. Zo krijgt de huurder een douchetimer cadeau die na 5 minuten afgaat. Dit helpt energie te besparen, omdat het warmwaterverbruik dan vermindert en dus ook minder gas of elektra wordt verbruikt. Een ander bespaarcadeau is de waterbesparende douchekop. Hij vindt het leuk deze dingen gratis te mogen weggeven. “Dat vind ik het leukste”, zegt hij.

Rob geeft 3 tips voor mensen die vloerverwarming in huis hebben. Kijk snel op Youtube welke 3 tips dat zijn: https://youtu.be/CTl8Kqexbi4

Gratis tips om te besparen

Een gratis bezoek van of een videobelafspraak met een energiecoach kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met u naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt een bespaarrapport en kunt kiezen uit handige bespaarproducten zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtband of een waterbesparende douchekop. De gemeente betaalt de bespaarproducten en het bezoek, voor u is het geheel gratis. Het bezoek is eenmalig en vrijblijvend. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON.

Voor alle bewoners van Amsterdam

In de video roept Rob alle huurders van Ymere op om een Energiecoach bij hen thuis te laten komen. Natuurlijk is de energiecoach er voor alle bewoners van Amsterdam die energie willen besparen voor hun portemonnee en het klimaat. U kunt hier uw bespaaradvies inclusief cadeau’s aanvragen.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Artikel delen:

!WOON