Hoe wordt de energietransitie voor iedereen begrijpelijk?

12 juli 2022

Otas Elum, adviseur energietransitie bij !WOON, was spreker op de conferentie over “inclusieve energietransitie” in Congrescentrum Antropia. Organisator Stichting Movisie stimuleert hiermee uitwisseling tussen experts die in een multiculturele omgeving werken. Zij vertellen over hun ervaringen en aanpak bij het bereiken van mensen met een andere achtergrond. Ook Houria Tourich, Millieucoach bij Stichting Pauw Bospolder-Tussendijk (Rotterdam) sprak op de conferentie.

Aanwezig waren ook Gemeente Den Haag, Gemeente Arnhem, Secretaris Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving, Manager Diversiteit en Inclusie bij Alliander Nijmegen, Klimaatverbond Nederland, Gemeente Edam en andere professionals op het gebied van duurzame energietransitie.

“Het was een genoegen en een voorrecht om daar te zijn”. Leuk om mijn ervaringen te delen en verschillende voorbeelden te geven van hoe wij rekening houden met de diverse doelgroepen als wij informatiebijeenkomsten over aardgasvrij organiseren.” – aldus Otas Elum van !WOON.

Een journaliste zal het volledige verslag delen met de aanwezigen. Voor eerdere onderzoeken over ‘Kennisatelier Inclusieve energietransitie’, kijk op:

Voor meer informatie over de inclusieve energietransitie in Amsterdam, neem contact op met Otas Elum van !WOON.

 

Artikel delen:

!WOON