Kamers met aandacht voor 18 tot 23 jaar

09 augustus 2022

Ben je een jongere tussen de 18 en 23 jaar en zoek je woonruimte? Wil je graag op eigen benen staan, maar kun je nog niet helemaal zelfstandig wonen? Weet dan dat er een initiatief is speciaal voor jou. Het heet Kamers met Aandacht wat betekent dat jij kunt uitstromen uit de jeugdzorg door een kamer bij iemand in huis te huren. Kamers met Aandacht is een vrijwilligersorganisatie die in 22 steden in Nederland werkzaam is. Ook in Amsterdam. Kijk op hun site voor de mogelijkheden.

Het idee achter Kamers met Aandacht is dat jij bij iemand een kamer huurt. Die persoon helpt je om zelfstandiger te kunnen wonen. Bedoeling is dat je uiteindelijk zelfstandig kunt wonen.

Voor verhuurders

Heeft u een kamer over en spreekt het idee u aan om een jongere met uw steun te helpen zelfstandiger te worden?
Kijk op de site voor alle informatie.

Artikel delen:

!WOON