Mooie prestaties op vele vlakken: jaarverslag 2021

31 augustus 2022

Misschien was u dit voorjaar aanwezig bij het grote publieksdebat in Pakhuis de Zwijger, waar we ons vijfjarig jubileum vierden en lieten zien waar !WOON voor staat. Of wellicht nam u deel aan onze expertmeeting over de aanpak van enkelglas en dichten van het energielek in de woningvoorraad. Of u komt ons al geregeld tegen in de buurt, als samenwerkingspartner, collega of vrijwilliger?

Nu wijzen we graag ook nog op ons jaarverslag over 2021 dat we tijdens de vakantieperiode afrondden. Wat ons betreft toont het mooie prestaties op de vele vlakken waarop we actief zijn. Het verslag bevat informatie in beeld en tekst, met links naar leuke filmpjes. We zijn blij met de tevreden reacties van bewoners en wensen u veel lees- en kijkplezier.

Zie hier ons jaarverslag 2021 (PDF)

Artikel delen:

!WOON