Feestelijke opening van Steunpunt Wonen Diemen

07 september 2022

Op 6 september opende wethouder Marian Everhardt het eerste spreekuur van !WOON in Diemen in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de corporaties en het Huurdersplatform Diemen. Daarna voerde de wethouder samen met  de spreekuurmedewerker het gesprek met de eerste klant. Op het eerste spreekuur kwamen vier huurders met vragen over servicekosten, woningdelen, schimmel en onderhoudsklachten.

Het Huurderplatform Diemen maakte zich de afgelopen jaren sterk voor de komst van een steunpunt. Zij zagen dat huurders in Diemen niet op al hun vragen over wonen een antwoord vonden. Samen met de gemeente en corporaties maakten zij vorig jaar de afspraak voor het opstellen steunpunt voor huurders. Daarop volgde een afspraak met !WOON en kon het spreekuur van start.

Huurders van Diemen kunnen met al hun vragen over huren en wonen terecht bij het spreekuur van !WOON in Diemen. Elke dinsdag van 10-12 uur is er een inloop spreekuur in de buurt van de huis ’t Kruidvat, Ouderkerkerlaan 30. Vragen kunt u ook stellen via de mail (diemen@wooninfo.nl) en telefoon (020-5230150).

Spreekuur Diemen

Artikel delen:

!WOON