Dobbebuurt – Amsterdam Nieuw-West [aardgasvrij]

De Dobbebuurt in Amsterdam Nieuw-West kan als een van de eerste buurten in Amsterdam aardgasvrij worden. !WOON betrekt en ondersteunt bewoners in het gesprek met de gemeente, Rochdale en andere partijen tijdens het onderzoek.

Aanpak

!WOON betrekt en ondersteunt bewoners in het proces naar aardgasvrij en verdere vernieuwing van de buurt. We voeren gesprekken met contactpersonen in de buurt die veel mensen kennen. Ook benaderen we VvE’s om samen het gesprek aan te gaan. We zoeken contact via allerlei bestaande netwerken. Op deze wijze informeert en betrekt !WOON een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de buurt in het proces.

Stand van zaken

De Dobbebuurt is een van de eerste buurten waar onderzoek  wordt gedaan naar de haalbaarheid van aardgasvrij. Op dit moment onderzoeken diverse partijen wat de beste mogelijkheid is. !WOON komt graag in contact met bewoners uit de Dobbebuurt die mee willen praten over wensen, ideeën en zorgen.

Meer informatie

Op de website van Rochdale  is het mogelijk om te volgen over de plannen van de Dobbebuurt.

!WOON zit ook in uw buurt: onze projectmedewerkers Hamid Bouz en Francis Bock staan voor u klaar. Projectmedewerker Ontwikkelbuurten Hamid Bouz is te bereiken per mail  of op het mobiele nummer 06-58879600. En Francis Bock is te bereiken per mail of op het mobiele nummer 06-58823772. Wij denken graag met u mee over uw wensen en zorgen.


Projectsoort:

Stadsdeel:

Verhuurder:

Rochdale

Adres/buurt:

Artikel delen:

!WOON