G-Buurt – Amsterdam Zuidoost [ontwikkelbuurt]

De G-Buurt gaat echt op de schop. !WOON ondersteunt bewoners om hun stem te laten horen. Met een aantal bewoners in de wijk is gekeken wat er allemaal moet gebeuren. Dit is gedaan door Placemaking. Hier zijn veel  dingen uit gekomen. Denk aan verlichting, groen, wensen rond winkelcentrum Ganzenhoef en nog veel meer. Ook zijn er plannen met de flats Gravestein en Geldersehoofd die de Het Parool hebben gehaald.  Een deel van de activiteiten worden al zichtbaar in activiteiten in het winkelcentrum. Het is belangrijk dat ook uw stem gehoord wordt.

Aanpak

!WOON is door de gemeente gevraagd u als bewoner te ondersteunen bij de inspraak. Daarom komen wij graag met u in contact. Onder aan deze pagina vind u de contactpersonen die u kunt benaderen voor de G-Buurt.

Stand van zaken
Er is een planteam met medewerkers van de gemeente, de woningcorporaties en !WOON. Het planteam stelt de speelruimte en spelregels vast. !WOON voert in de buurt gesprekken met mensen die nu of in de toekomst aan willen haken. Daarnaast is !WOON altijd op zoek naar de thema’s die in de G-Buurt spelen.

Aanmelden voor de klankbordgroep G-Buurt van !WOON, kan via de programmamedewerkers:
Baudouin Knaapen b.knaapen@wooninfo.nl.


Projectsoort:

Stadsdeel:

Verhuurder:

Adres/buurt:

Artikel delen:

!WOON