Energie Informatiemarkt Centrum

Energie Informatiemarkt

Op vrijdagmiddag 24 februari organiseert !WOON in samenwerking met o.a. Buurtteams Centrum, stichting Dock en de gemeente Amsterdam een Energie Informatiemarkt in de Boomsspijker. Bij bijeenkomst is bedoeld voor alle bewoners van het Centrum.

Op de informatiemarkt worden bruikbare tips over energiebesparing gegeven en kan er een afspraak gemaakt worden met een energiecoach. De Energiecoach geeft bespaaradvies op maat en stelt een bespaarrapport op dat is toegespitst op de woning en de bewoner.

En hoe kan je je verhuurder bewegen om bewegen om de woning beter te isoleren? Denk daarbij aan het plaatsen van dubbel glas en het beter isoleren van de woning. !WOON publiceerde onlangs een stappenplan om verbeteringen aan te vragen en indien nodig af te dwingen.

De Flying Squad van de gemeente Amsterdam geeft uitleg over de voorwaarden van alle regelingen voor Amsterdammers met weinig geld. Ook geeft de gemeente duurzaamheidsadvies.

Het Buurtteam is aanwezig om oplossingen te bespreken wanneer je je torenhoge energierekening niet meer kunt betalen.

Voor eigenaar bewoners is informatie te verkrijgen over de subsidieregelingen die er zijn en hoe je het overleg met de VvE aanpakt.

Tenslotte willen we ook een inspirerend duurzaamheidsproject presenteren. Kortom, het wordt een bijeenkomst waar voor iedereen wat te halen valt, inclusief hapjes en drankjes.

De bijeenkomst vindt plaats op de Recht Boomssloot 52 en begint om 13:30 uur.

Meer informatie volgt!


Datum en tijdstip

24 feb 2023 - 13:30-16:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON