Webinar VvE: Verhuur in de VvE (juni 2020)

Dit webinar is voor eigenaar-bewoners en besturen die zich willen informeren over de (on)mogelijkheden, regels en aandachtspunten voor VvE’s en bewoners rondom verhuur. In het webinar leert u niet hoe u uw woning kunt verhuren, maar welke regels er gelden als er in de VvE wordt verhuurd, wanneer dit is toegestaan, of en op welke manier verhuur kan worden verboden. Het webinar stipt verschillende vormen van verhuur aan; reguliere verhuur, kamergewijze verhuur en verhuur aan toeristen.

VvE summerschool

In juni organiseren we 5 webinars voor VvE’s en eigenaar-bewoners in Amsterdam. De webinars zijn los van elkaar te volgen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

10 jun 2020 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON