Webinar VvE: Wijzigen van de splitsingsakte (juni 2020)

Amsterdam bouwt volop! Ook binnen uw VvE kunnen er appartementen zijn met kleine of grote wijzigingen. Een dakterras, aanbouw, opbouw of kelder, wat zijn de consequenties voor uw VvE en de splitsingsakte? Wanneer moet de akte worden gewijzigd? En hoe neemt de VvE zo’n beslissing? Volg ons webinar over het wijzigen van de splitsingsakte en krijg antwoord op deze vragen.

VvE summerschool

In juni organiseren we 5 webinars voor VvE’s en eigenaar-bewoners in Amsterdam. De webinars zijn los van elkaar te volgen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

16 jun 2020 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON