Start ook een bewonerscommissie

05 maart 2011

Een nieuwe folder voor huurders die een bewonerscommissie willen oprichten is uit. Waarom een bewonerscommissie? Allereerst bij renovatie, dan is het dringend nodig om er een op te richten. Maar ook zonder dat er groot onderhoud zit aan te komen, kan het van belang zijn met een afvaardiging van de huurders te overleggen met de verhuurder. Hoe doe je dat?
In de nieuwe folder ‘De bewonerscommissie. Wat is het nut en hoe richt je er een op?’ staat stap voor stap heel duidelijk beschreven wat er allemaal bij komt kijken als huurders een bewonerscommissie opstarten. Zijn er nog vragen of stuit de bewonerscommissie op lastige problemen, dan staat het Wijksteunpunt Wonen Centrum uiteraard klaar met advies en ondersteuning. U kunt de folder hier downloaden. Een stapeltje folders is af te halen bij onze vestigingen, zie Contact Centrum.

Artikel delen:

!WOON