Gesprek Sebastiaan Capel (D66) en Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag

20 april 2011

Enkele weken geleden vroeg gemeenteraadslid van D66 Sebastiaan Capel via Twitter of iemand nog een suggestie had voor zijn serie stadsgesprekken. In deze serie spreekt hij met allerlei mensen over de stand van zaken in de stad: “wat gaat er goed en wat moet beter”. Het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag gaf wat suggesties door waarop Sebastiaan voorstelde om eens te komen praten met het Meldpunt. Hij heeft een leuk verslag hiervan gemaakt en gepubliceerd op zijn website.

Het verslag geeft een goed beeld van het werk van het Meldpunt. Het verslag eindigt met de volgende conclusie: “Bovendien kon ik door dit Stadsgesprek zien en horen wat het Meldpunt allemaal doet voor Amsterdammers. Bij de bezuinigingsoperatie stelde het College voor om het geld voor het meldpunt weg te bezuinigen, maar een Raadsmeerderheid, inclusief D66 was het daar niet mee eens. Na dit Stadsgesprek durf ik te stellen dat dat een goed besluit was van de Raad!

Volg ook het Meldpunt op Twitter via http://twitter.com/verhuurgedrag.

Artikel delen:

!WOON