Gratis cursus voor leden Verenigingen van Eigenaren

27 april 2011

Op 17 mei a.s. organiseert het Wijksteunpunt Wonen Zuid in samenwerking met VVE Gemak weer een gratis cursus voor leden van Verenigingen van Eigenaren. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: rechten en plichten binnen de VVE, hoe activeer je je VVE, en hoe kun je zelf je VVE beheren. VVE Gemak zal tevens een toelichting geven van het gratis online beheersprogramma waarmee VVE leden zelf op een eenvoudige manier hun VVE kunnen beheren. Meer info en aanmeldingen: bel 642 21 79 of mail naar vvevoorlichting@wswonen.nl.

De cursus wordt gegeven in de het gebouw De Bockesprong, Theophile de Bockstraat 100, inloop 19.30 uur, start programma 20.00u. Ook voor de cursussen van 16 juni, 27 september en 20 oktober kunt u zich nu reeds aanmelden.

Het Wijksteunpunt Wonen Zuid en het stadsdeel Zuid willen met deze voorlichting eigenaar-bewoners behulpzaam zijn bij het activeren van hun Vereniging van Eigenaren.

 

 

 

Artikel delen:

!WOON