Nieuwe site Woningnet

16 mei 2011

Eind april heeft Woningnet een nieuwe website. Als Woningzoekende kunt u op de website gerichter zoeken naar een woning die past bij uw situatie en woonwensen. Zodra u inlogt, krijgt u direct passend aanbod te zien en hoeft u niet meer in het gehele woningaanbod naar een passende woning te zoeken.Voordelen van de nieuwe website zijn dat u bij elke woning ziet wat uw persoonlijke slaagkans is en krijgt u een inschatting hoeveel huurtoeslag u mogelijk zou kunnen krijgen. Door deze nieuwe mogelijkheden helpt de site woningzoekenden bewust en realistisch te kiezen. Belangrijk is dat u de basisgegevens, zoals uw (gezamenlijk) inkomen en gezinssamenstelling en uw woonwensen, goed naloopt. Als dit niet goed is ingevoerd, krijgt u ook geen passend aanbod.

Eind juni zal WoningNet wekelijks woningen gaan aanbieden, nu is dit nog om de twee weken. Het is niet mogelijk om wekelijks een krant uit te geven vandaar dat de WoningNetkrant zal verdwijnen, 1 juni zal de laatste WoningNetkrant verschijnen. Hierna moet iedereen via de website zoeken en reageren. Dit zal voor u misschien in het begin moeilijk zijn, wilt u leren digitaal te zoeken en te reageren op de nieuwe website? U bent welkom op een van de inlooplocaties van ‘slim zoeken naar een woning’. Begeleiders van Wijksteunpunt Wonen Oost helpen u graag verder.

Maandag van 13.00-15.00 uur Buurtonline (Pretoriusstraat 50)
Dinsdag van 14.00-16.00 uur Cybersoek (Timorplein 22)
Woensdag van 19.00-21.00 uur Cybersoek (Timorplein 22)

 Wijksteunpunt Wonen Oost is voor de inloop opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u handig met computer en internet, heeft u enige kennis van het (oude) WoningNetsysteem en vindt u het leuk om andere mensen te leren omgaan met WoningNet? Neem dan contact op met Deniece Hanser 020-462 03 32 of d.hanser@wswonen.nl.

Artikel delen:

!WOON