Hulp nodig bij het zoeken van een woning?

20 juni 2011

Spreekuur ‘Slim zoeken naar een woning’

Eind april heeft Woningnet een nieuwe website gelanceerd en vanaf juli zal wekelijks in plaats van één keer per twee weken op woningen kunnen worden gereageerd. Tot nu toe konden bewoners eens per twee weken terecht bij het spreekuur op de donderdagmiddag in het Tuinstadhuis op Plein ’40-’45. Dit spreekuur zal gaan verhuizen en ook zal een nieuw spreekuur van start gaan. Binnenkort kunnen bewoners dus terecht bij twee inloopspreekuren. Deze spreekuren zijn specifiek bedoeld voor begeleiding bij het zoeken van een woning via Woningnet.

Verhuizing donderdagmiddagspreekuur
Donderdag 16 juni zal het spreekuur voor de laatste keer op de donderdagmiddag in het Tuinstadhuis plaatsvinden. Met ingang van 30 juni verhuist het spreekuur naar de Albardakade nr. 5 (Pluspunt) in Geuzenveld. Vanaf dit moment kan ook wekelijks op woningen worden gereageerd.

Nieuw spreekuur op de donderdagochtend
Binnenkort gaat een nieuw spreekuur van start voor woningzoekenden. Dit spreekuur zal gaan plaatsvinden op de donderdagochtend in Slotervaart, Jan Tooropstraat 6 (Eigenwijks). De spreekuurtijden zijn van 10.00 – 12.00 uur.

Kortom, als u op zoek bent naar een woning maar hulp wilt bij het reageren op WoningNet, bent u van harte welkom op één van deze inloopspreekuren.

Artikel delen:

!WOON