Woningnet voert jaarlijkse contributie in

07 juni 2011

Waar u voorheen bij een inschrijving van Woningnet eenmalig 60 euro moest betalen, is dit sinds de nieuwe website veranderd in een jaarlijkse contributie van 10 euro.Als u staat ingeschreven heeft u waarschijnlijk al een brief van Woningnet gekregen met deze informatie. Wanneer  u inlogt via de website van Woningnet zult u een melding krijgen dat u vanaf heden jaarlijks 10 euro moet betalen om uw inschrijving te verlengen. Let goed op wat u aanklikt want als u dit niet verlengt zal u ter zijner tijd uitgeschreven worden en bent u zowel uw inschrijving als uw inschrijfduur kwijt.

Wilt u hulp bij het verlengen van uw inschrijving bij Woningnet dan kunt u terecht bij een van onze ‘slim zoeken naar een woning’ inlooplocaties:

Artikel delen:

!WOON