Eigenaar-bewoners: Eigen spreekuur

22 augustus 2011

Vanaf woensdag 7 september houdt het WSWonen Zuid iedere week een inloopspreekuur voor eigenaar-bewoners uit Amsterdam-Zuid met vragen over een Vereniging van Eigenaren en het appartementsrecht. Vragen als ‘hoe krijg ik toestemming  om de woning te verbeteren’, ‘hoe werkt het met servicekosten in mijn vve’, ‘wat te doen als er iemand niet meewerkt’ kunt u op dit spreekuur stellen.

Het spreekuur is op woensdagmiddag van 14.30-16.30 op Rijnstraat 115 of op afspraak onder kantoortijden.  Het is handig voor het beantwoorden van uw vraag als u een kopie van de splitsingsakte meeneemt. U kunt uw vragen ook stellen via vvevragen@wswonen.nl.

Wilt u algemene informatie over het functioneren van een Vereniging van Eigenaren? U kunt ook naar onze basiscursus komen. Deze vindt plaats op dinsdagavond 27 september (locatie gewijzigd! meldt u aan voor definitieve informatie – laatste nieuws: cursus 27 september  volgeboekt) en wordt nog eens herhaald op donderdagavond 20 oktober (Rijnstraat 115).  Geinteresseerde eigenaar-bewoners uit stadsdeel Zuid kunnen zich aanmelden via vvevoorlichting@wswonen.nl. Ook in 2012 zullen er voorlichtingen gepland worden. U kunt zichzelf door middel van een e-mail op de gegadigdenlijst laten zetten. U wordt dan nader geinformeerd zodra er meer bekend is.

Artikel delen:

!WOON