Toolkit bewonerscommissie

20 december 2011

Wijksteunpunt Wonen Oost heeft een map ontwikkeld voor bewoners die een bewonerscommissie willen oprichten en al bestaande bewonerscommissies. Het doel van deze toolkit is u praktische handvatten bieden zodat u als volwaardig partner in overleg kan treden met de verhuurder om effectief uw bewonersbelangen te behartigen.

Om het u  makkelijker te maken hebben wij al wat voorwerk gedaan. Wij hebben  wet- en beleidsstukken, voorbeelddocumenten en handige tips verzameld die wij in de loop der jaren hebben gebruikt bij het ondersteunen en  helpen oprichten van bewonerscommissies.

De informatie is onderverdeeld in vier tabbladen, handleiding, wet- & regelgeving, voorbeeld-documenten, notulen en overig. Hierdoor kunt u snel de informatie vinden die u zoekt.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor verdere informatie, advies en ondersteuning. Je kan de map zeer binnenkort online bekijken of downloaden op de Oost pagina van deze website. Je kunt de Toolkit nu al opvragen door ons te bellen of een email te sturen, zie contact.

Artikel delen:

!WOON