Wijksteunpunten helpen bij huurverhoging 2014

13 mei 2014

Ook dit jaar is de Woonlastenkrant weer huis-aan-huis verspreid in Amsterdam. De Woonlastenkrant geeft uitleg over de regels rond de inkomensafhankelijke huurverhoging. En u leest hoe andere bewoners resultaat hebben geboekt: zij betalen niet langer teveel huur, hebben hun onderhoudsklachten opgelost of hebben met succes hoge servicekosten aangevochten. U kunt de “Woonlastenkrant 2014” downloaden, en ook wij helpen u graag verder op onze spreekuren.

De digitale puntentelling op www.huurverhoging.nl is uiteraard aangepast.  Bovendien vindt u daar ook de huurverhogingscheck. Met deze online check wordt u in een paar minuten door de ingewikkelde bezwaarregels geloodst. U weet snel of en hoe u bezwaar kunt maken tegen de huurverhoging. Doen dus!

Voor wie nog meer wil weten, is er dit jaar ook weer de nieuwe uitgave van de brochure “Maak een punt van de huur 2014”.  Deze brochure voor professionals, geïnteresseerde huurders en bewonersorganisaties, gaat dieper in op de regels en is in de loop der jaren ‘het’ naslagwerk geworden waar u alles kunt vinden over huurprijzen en de rechten van huurders.

Artikel delen:

!WOON