Opnieuw bemiddelingskosten met succes teruggevorderd

22 januari 2015

Woningbemiddelingsbureaus mogen lang niet in alle situaties aan huurders bemiddelingskosten vragen bij het verhuren van een woning. Huurders die deze kosten ten onrechte hebben betaald kunnen deze kosten terugvorderen met behulp van het WSWonen. In veel gevallen hoeft er geen kantonrechter aan te pas te komen. Vaak kunnen huurders dan met succes hun geld terug krijgen door middel van het sturen van een incassobrief.

Onlangs kreeg een huurder uit Buitenveldert ook te maken met bemiddelingskosten die onterecht rekening werden gebracht. Het WSWonen heeft in dit geval niet eens een brief hoeven te sturen aan het bemiddelingsbureau. Alleen het noemen van het WSWonen door de huurder was voor de bemiddelaar genoeg reden om het bedrag terug te storten. Goed nieuws voor de huurder dus en voor ons een mijlpaal.

Heeft u in het verleden commissie of bemiddelingskosten moeten betalen? Een bedrag waarvan u eigenlijk niet weet waarvoor het in rekening werd gebracht? Neem dan  contact met ons op

Artikel delen:

!WOON