Paasweekend: Hotline illegale vakantieverhuur

24 maart 2016

Tijdens de drukke paasdagen, van Goede Vrijdag tot en met Tweede Paasdag (25  tot en met 28 maart 2016) opent de gemeente de Hotline Meldingen Illegale Vakantieverhuur. Tijdens de paasdagen kunnen bewoners tussen 14.00 uur en 21.00 uur illegale vakantieverhuur melden via telefoon 14020. Bellers worden direct verbonden met het team van toezichthouders, die bij een melding bij voldoende capaciteit onmiddellijk de woning bezoeken. Belangrijk is dat op het moment van melden, er toeristen aanwezig zijn op de woning.

Hotline
Mensen die illegale vakantieverhuur van woningen willen melden kunnen daarvoor het hele jaar terecht bij www.overlastvakantieverhuur.nl, het online meldpunt Zoeklicht van de gemeente en bellen met 14020. Bijzonder aan de Hotline tijdens de paasdagen is dat een melding gekoppeld wordt aan een speciaal handhavingsteam dat er direct op af gaat.

Artikel delen:

!WOON