Villa Bewust weer open op nieuwe locatie!

07 maart 2016

Het is zover! Na bijna een half jaar gesloten te zijn geweest heropent Villa Bewust op donderdag 24 maart aan de v.d. Vijverstraat 16-H te Amsterdam. Villa Bewust is een pop-up demonstratiewoning waarin middels interactieve rondleidingen, workshops en informatiebijeenkomsten bewoners geïnformeerd worden over hoe je met kleine gedragsveranderingen en simpele aanpassingen veiliger, gezonder, zorgeloos en energiezuiniger kunt wonen.

Bewoners(groepen) zijn vanaf maandag 28 maart van harte welkom voor een workshop, informatiebijeenkomst of interactieve rondleiding. Aanmelden kan via oost@villabewust.nl. Voor meer informatie over Villa Bewust, klik hier.

Wij hopen u zo snel mogelijk op onze nieuwe locatie te kunnen verwelkomen!

Artikel delen:

!WOON