Huurders en kopers onderzoeken zonnepanelen en groen dak

13 december 2018

Het Projectteam Energie en Woningverbetering ondersteunt een bijzonder bewonersinitiatief in een gemengde VvE aan de Laagte Kadijk. Een groep eigenaren en huurders wil samen een Energiecoöperatie oprichten om zonnepanelen op het dak te plaatsen via de postcoderoos constructie. De initiatiefnemers en het VVE-bestuur willen naast het plaatsen van zonnepanelen ook een groen dak aanleggen.

De Alliantie is de groot-eigenaar en heeft aangegeven zich ten volle in te spannen om het project te doen slagen. Stichting !WOON laat samen met de Alliantie de mogelijkheden voor het plaatsen van een groen dak met zonnepanelen onderzoeken. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek wordt door de Energie coöperatie in oprichting samen met het VVE-bestuur een presentatie voorbereid voor de eerst volgende ledenvergadering in het voorjaar van 2019.

Heeft u vragen aan het projectteam? Stuur een mail of reageer via het contactformulier op onze website.

Artikel delen:

!WOON