Het WOON Magazine 2019 is uit!

23 april 2019

Eind april ontvangen bijna alle huurders de aanzegging tot huurverhoging. Daarom verspreiden we vanaf 23 april het !WOON Magazine in een groot deel van Amsterdam. Dit handige blad bevat praktische informatie over de huurverhoging, onderhoud, servicekosten en energiebesparing. Ook staan we stil bij de werking van en ons aanbod voor Verenigingen van Eigenaren en veiligheid in de woning. Daarmee is het blad interessant voor de 300.000 huishoudens in een huurwoning, maar ook voor de circa 60.000 eigenaar bewoners in een VvE. Het magazine is hier digitaal te lezen. Het is ook opgenomen in de mei editie van het Maandblad MUG, dat op ruim 400 plekken in de stad te vinden is. Natuurlijk kunt u het ook ophalen bij een van onze vestigingen.

Reacties zijn welkom en Amsterdammers met vragen kunnen terecht bij !WOON, via mail, telefoon, op een spreekuur of op afspraak. We helpen u graag, goed en gratis.

Artikel delen:

!WOON