Huurdersnetwerk Amsterdam zoekt Commissarissen

12 april 2019

Het Huurders Netwerk Amsterdam (HNA) zoekt kandidaten voor de Raad van Commissarissen van haar steunstichting, Ze zoeken mensen die betrokken zijn (of onlangs nog waren) bij een huurdersgroep in Amsterdam die deel (wil gaan) uitmaken van het Huurders Netwerk Amsterdam. Het kan ook gaan om mensen die actief zijn in (of betrokken willen zijn bij) een op te zetten werkgroep individuele leden van het Huurdersnetwerk

Als u reageert uit betrokkenheid bij een van de huurdersgroepen in Amsterdam, ziet het netwerk graag dat de huurdersgroep uw kandidaatstelling ondersteunt of daar in elk geval geen bezwaar tegen heeft.

Nadere informatie:

Huurders Netwerk Amsterdam in het kort

Profiel Raad van Commissarissen

Belangstelling? Graag uiterlijk 15 april per mail reageren. Eventuele vragen kunnen ook via dit e-mailadres gesteld worden.

Artikel delen:

!WOON