Camelot betaalt huurders geld MyCastle terug

06 mei 2019

Huurders van Camelot krijgen het geld dat ze betaalden voor toegang tot de website MyCastle terug. Een aantal mensen kregen hierover bericht van de verhuurder. Of de teruggave ook geldt voor alle andere huurders is nog niet bekend. Wie dus nog geen bericht van Camelot heeft kan beter even navraag doen.

Begin 2018 ontdekte !WOON dat verhuurder Camelot bij elke huurder een bedrag van € 202,50 in rekening bracht voor toegang tot een administratieve webpagina MyCastle. We hebben een aantal huurders bijgestaan om deze zaak voor de rechter te brengen. De huurders wonnen dit, en nu heeft Camelot laten weten dat ze tot restitutie overgaat. Een aantal huurders heeft een mail ontvangen dat ze op 22 mei hun geld terugkrijgen.

Huur jij bij Camelot en heb je ook geld betaald voor toegang tot MyCastle? Heb je nog niets gehoord over teruggave? Vraag dan alsnog je geld terug. Gebruik daarvoor de standaardbrief die je aantreft op deze pagina.

Artikel delen:

!WOON