Bewoners verenigen zich voor verduurzamen Sloterhof

09 juli 2019

Joy is bewoonster van het Sloterhof complex, een reeks monumentale gebouwen uit de jaren 50 in Amsterdam Nieuw-West. Zij is blij met haar woning, maar merkte dat de isolatie van de woningen te wensen overlaat. Daarom schakelde zij met de bewonerscommissie de hulp van !WOON in. Nu ligt er een plan om de woningen energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verhogen. Op een manier waarop het voor de bewoners betaalbaar blijft.

Jamal helpt de commissie nu verder om in overleg met de verhuurder de gewenste verbeteringen te bereiken. In de video hieronder vertelt hij over de vraag aan !WOON vanwege de wens voor dubbel glas. Verduurzaming blijkt een hele uitdaging te zijn in dit Rijksmonument met ruim 600 woningen, die allemaal nog voorzien zijn van enkel glas. Meer informatie over isoleren en woningverbetering vindt u hier. Woont u in Amsterdam en willen u en uw buren een betere energieprestatie voor uw wooncomplex? Neem dan contact met ons op.

Artikel delen:

!WOON