Makkelijk boekhouden voor kleine VvE met gratis tool

15 juli 2019

Zit u in een klein VvE, en doet u de administratie zelf? !WOON biedt een programma aan, genaamd VvE123,  waar u gratis gebruik van kunt maken! Geen lange berekeningen in Excel maar een online boekhoudsysteem speciaal gericht op VvE’s.

Honderd kleine VvE’s in Amsterdam zijn u al voor gegaan en maken nu de begroting en jaarrekening via dit programma. Zoals Bart, bestuurder van een kleine VvE uit Oost, hij zegt: “Het  ziet er nu in één keer professioneel uit. Ik zit als vrijwilliger in het bestuur en dit programma helpt echt bij deze taak”.

Het programma heeft veel mogelijkheden, zoals uitnodigingen versturen voor de Algemene Leden Vergadering en de MJOP omzetten in een onderhoudsbegroting en aanmaningen versturen bij betalingsachterstanden.

!WOON biedt dit programma gratis aan voor kleine VvE’s (maximaal 9 appartementen). Kleine VvE’s hebben vaak de financiën niet om een professionele beheerder in te schakelen, met dit programma kan de VvE zelf het beheer doen! Meer informatie op deze pagina over VvE123.

Artikel delen:

!WOON