Het energiecoachproject breidt uit

22 augustus 2019

Binnenkort starten we met energiecoach bezoeken in Heemstede/Bennebroek en in Zaanstad. Bewoners krijgen ook hier advies aan huis van de vrijwillige energiecoaches. Bovendien ontvangen zij een aantal gratis bespaarproducten. Na het bezoek van een energiecoach weet de bewoner wat hij of zij kan besparen op energieverbruik. Minder verbruik betekent een lagere rekening. Dat draagt bij aan de klimaatdoelstellingen, want minder verbruik is minder vervuiling. Inmiddels hebben ruim 2000 Amsterdammers bezoek gehad van een coach. Onderzoek wijst uit dat de adviezen kunnen leiden tot een besparing van 8% op de energierekening.

Heemstede/Bennebroek

In Heemstede en Bennebroek begeleiden we drie energiecoaches die al zelfstandig bezoeken deden. Verhuurders Pré Wonen en Elan Wonen schrijven vanaf september hun huurders aan met het aanbod van de energiecoach.

Zaanstad

Ook in Zaanstad gaan we aan de slag! Dat zijn Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Verhuurders die hun huurders zullen benaderen zijn Rochdale, Eigen Haard, Parteon en ZVH.

Haarlem

We hebben een zomerstop voor nieuwe aanmeldingen in Haarlem. In september informeren we u verder over de manier waarop het energiecoachproject hier verder gaat.

Amsterdam

Amsterdam blijft een groot project. Alle Amsterdammers kunnen een bezoek van de energiecoach aanvragen. Wijs je buren en bekenden op deze service.

Bewoners kunnen een gratis bezoek van een energiecoach aanvragen via onze website of door te bellen met 020 – 523 0190.

Al 2000 Amsterdammers kregen gratis energieadvies

Energierekening 8% lager na bezoek energiecoach

Artikel delen:

!WOON