Programma over huisjesmelker Millionaire Makelaar blijft online

Millionaire Makelaar interview

24 september 2019

In het TV programma Foute Boel is verhuurder en woningbemiddelaar Millionaire Makelaar niet bepaald rooskleurig afgeschilderd. Onlangs eiste zij dat het programma van de SBS6 website zou worden gehaald. De rechter ging daar niet in mee: “Dat de uitzending negatieve gevolgen voor Millionaire Makelaar heeft gehad, is grotendeels te wijten aan haar eigen optreden…”.

Kort na de uitzending schreven wij onderstaande blog over de praktijken van Naveen Garg en zijn bedrijf Millionaire Makelaar. Al enkele jaren helpen wij (ex-)huurders die problemen hebben met deze verhuurder, vergelijkbaar met de problemen die huurders in de uitzending noemen. Denk daarbij aan onterechte bemiddelings- en contractkosten, niet terugbetalen van de borg, onduidelijke communicatie en contracten, niet werkende verwarming, cash betalingen en niet rechtsgeldige huuropzeggingen. Maar ook het verdwijnen van post, tegen elkaar opzetten van huurders, treiteren, binnenkomen zonder toestemming, intimidatie en het uitdelen van een klap aan een huurder.

Uit het recente vonnis blijkt dat alle andere eisen van Millionaire Makelaar ook door de rechter zijn afgewezen. Zo hoeft SBS6 exploitant Talpa niet te rectificeren, mag men herhalingen blijven uitzenden en hoeft zij Google niet te vragen om verwijdering van Google reviews en het onvindbaar maken van negatieve berichten over Millionaire Makelaar. Een van die berichten is onze blog. De vordering aan Talpa ons “te manen” deze blog te verwijderen werd ook afgewezen. Verder blijkt uit het vonnis dat de programmamakers grondig te werk zijn gegaan.

Er lopen momenteel meerdere procedures tegen Millionaire Makelaar, onder andere van huurders die nog geld tegoed hebben. Huur je in Amsterdam en herken jij de verhalen over Millionaire Makelaar en Naveen Garg? Heb jij nog geld van hen tegoed zoals borg of onterecht betaalde contractkosten? Neem dan contact op met ons Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag of een kantoor van !WOON in jouw buurt, mogelijk kunnen wij je helpen.

Het inmiddels herhaalde TV programma Foute Boel is hier terug te kijken (vanaf minuut 16:00)

De praktijken van huisjesmelker Millionaire Makelaar

 

Artikel delen:

!WOON