Bewoners Roëllstraat op weg naar dubbelglas

22 oktober 2019

De bewoners van de Burgemeester Röellstraat 3 t/m 29 in Amsterdam Nieuw-West zijn klaar met hun hoge energierekening, vocht- en schimmelproblemen en geluidsoverlast. Met hulp van ons Projectteam Energie Woningverbetering hebben zij de verhuurder voorgesteld hun woningen te voorzien van dubbelglas, isolatie van de houten panelen en een goed ventilatiesysteem. Zij wachten nu op reactie van de verhuurder.

De verhuurder inventariseert momenteel de mogelijkheden en kijkt ook naar de opties voor eventuele kozijnvervanging. Met de voorgestelde woningverbetering zullen bewoners een comfortabeler woning hebben, een lagere energierekening en geen vocht en schimmel meer. Bovendien betekent het minder geluidsoverlast van het drukke wegverkeer en de tram- en metroverbinding aan de Jan van Galenstraat. Een welkome vooruitgang voor veel bewoners.

Wilt u ook samen met andere bewoners onderzoeken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar ons Projectteam Energie en Woningverbetering of bel 020-5230130 en vraag naar een medewerker van het Projectteam Energie.

Interview bewoners Amstelhof: succes met isolatieplan

Artikel delen:

!WOON