Welstand akkoord met oplossing dubbelglas Occohofje

Dubbelglas goedgekeurd door Welstand

03 december 2019

Aanbrengen van dubbelglas gaat niet zomaar bij monumentale panden vanwege de welstandseisen. De bewoners van het Occohofje hebben daar een mooie oplossing voor gevonden. Bestuurder mevrouw Wenselaar demonstreert in deze korte video hoe het raam is bevestigd en welke gebruiksmogelijkheden het achterraam biedt. Bewoonster mevrouw De Jong heeft een voorzetraam op proef en vertelt over haar bevindingen. Het Occohofje heeft de achterzetramen van een firma in Vught.

Wilt u ook dubbelglas voor uw woning? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

[kijkduur 2:44 minuut]. Abonneer u meteen op ons Youtube kanaal voor onze nieuwste videotips rond huren en wonen.

Artikel delen:

!WOON