Dubbelglas in een monument, ook dat kan

Dubbelglas goedgekeurd door Welstand

03 november 2020

Bewoners en eigenaren twijfelen soms over de mogelijkheid om dubbel glas te plaatsen in een (rijks)monument. Gelukkig is er steeds meer aanbod waarmee ook in deze panden energiebesparing en verduurzaming realiseerbaar is. In dit filmpje, eerder gepubliceerd in 2019, vertellen bestuurder mevrouw Wenselaar en bewoonster mevrouw De Jong uit het Occohofje over hun ervaringen. In het Occohofje zijn achterzetramen geplaatst van een firma in Vught.

Deze week vraagt !WOON aandacht voor het plaatsen van dubbelglas. Nog bijna 100.000 panden in Amsterdam hebben nog enkelglas. Wilt u ook dubbelglas in uw woning? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

[kijkduur 2:44 minuut]. Abonneer u meteen op ons Youtube kanaal voor onze nieuwste videotips rond huren en wonen.

Artikel delen:

!WOON