Handboek wooncoöperaties komt eraan

12 juni 2022

Op dit moment legt !WOON de laatste hand aan een praktische gids voor iedereen die een wooncoöperatie wil oprichten. De ontwerpers maken er momenteel een mooi boek van, de voorkant is al af. We zijn er best trots op!

 In het handboek staan veel interviews en tips die je een flink stuk op weg helpen als je een wooncoöperatie wilt starten. Interesse? Zet dan 15 september alvast in je agenda voor de boeklancering tijdens een feestelijke bijeenkomst voor mensen met interesse in een wooncoöperatie. 

 Het handboek wooncoöperaties wordt door !WOON in opdracht van de gemeente Amsterdam uitgegeven. Het is vanaf september gratis te downloaden. Wil je meer weten over het handboek of over de presentatie? Houd onze website in de gaten. 

Artikel delen:

!WOON