Energie Parade in de Pijp over energie besparen

19 december 2022

Eind november organiseerde !WOON in samenwerking met Wijkcentrum De Pijp en Combiwel een Energie Informatiemarkt in de Oranjekerk. Bewoners kregen bruikbare tips over energiebesparing. Ook werd er gewezen op de mogelijkheid om energietoeslag aan te vragen. De aanwezige medewerkers van !WOON gaven bespaartips en advies over hoe je als huurder je verhuurder kan bewegen om de woning beter te isoleren. Denk daarbij aan het plaatsen van dubbel glas en het beter isoleren van de woning. !WOON publiceerde onlangs een stappenplan om bij de verhuurder verbeteringen af te dwingen.

Ter plekke konden bewoners zich ook aanmelden voor een bezoek van een Energiecoach. De Energiecoach geeft bespaaradvies op maat en stelt een bespaarrapport op dat is toegespitst op de woning en de bewoner. De afspraak kan aan huis of digitaal. Het was een geslaagde avond die in een korte tijd was georganiseerd. De bijeenkomst krijgt begin volgend jaar hoogstwaarschijnlijk een vervolg in het Huis van de Wijk de Pijp.

Energie bespaaradvies

Wilt u een bezoek van de energiecoach inplannen (paar weken wachttijd) voor gratis energie bespaartips voor in huis, meld u zich dan hier aan.

Artikel delen:

!WOON