Stappenplan isolatie: hoe krijg ik dubbelglas en meer?

Foto bij onze folder met een stappenplan om uw woning te verbeteren

04 februari 2020

!WOON heeft een nieuwe folder: Op weg naar een goed geïsoleerde en comfortabele (huur)woning. Het is een stappenplan voor huurders die dubbelglas, isolatie en betere verwarming willen. Woon je in een slecht geïsoleerde woning? Heb je een hoog energieverbruik? Je kan je verhuurder vragen om energiebesparende voorzieningen aan te brengen. Je betaalt dan een beperkte huurverhoging, maar die verdien je terug met lagere stookkosten en meer comfort. Goed voor je woongerief, je portemonnee en het klimaat. De wet regelt dat een verhuurder mee moet werken aan een redelijk voorstel. Het gaat dan om dubbelglas, isolatie van vloer, dak of muren of een verbeterde CV-installatie. In de folder lees je hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

Ons Projectteam Energie en Woningverbetering helpt groepen bewoners in Amsterdam om een redelijk voorstel voor isolatie op te stellen en dat vervolgens ook te realiseren. Dat kan een tijdje duren, maar levert wel hele mooie resultaten op. Het stappenplan helpt je op weg. Heb je vervolgens hulp of advies nodig? Neem dan contact op met !WOON.

Het stappenplan isolatie is hier te downloaden (pdf)

Toch dubbelglas terwijl verhuurder niet wilde

Welstand akkoord met oplossing dubbelglas Occohofje

Artikel delen:

!WOON