Verduurzaming levert huurder én verhuurder veel op

08 december 2022

Energie is duur. Dus je laat je woning liefst zo snel mogelijk isoleren. Als huurder ben je afhankelijk van je verhuurder, maar die lopen niet allemaal even hard. De gemeente Amsterdam wil particuliere verhuurders stimuleren hun bezit te isoleren. Daarvoor is een gezamenlijke inkoopactie gestart van isolerende maatregelen. Zo zijn de kosten voor de verhuurder lager en zitten de huurders er sneller warm bij. Als start kregen 1000 Amsterdammers in een woning met slecht energie label een brief in de bus. Daarin staat uitleg over de actie, met  tips voor huurders om de verhuurder te motiveren om mee te doen.

 

 

Brief van de gemeente ontvangen?

Heb je een brief in de bus gehad? Wacht dan niet langer en schrijf je verhuurder aan voor betere woningisolatie. Heb je geen brief ontvangen en wil je toch een beter geïsoleerde huurwoning? Bekijk dan hier het stappenplan van !WOON om hier snel mee aan de slag te gaan.

Contact

Heb je vragen aan !WOON die niet beantwoord worden met ons gratis stappenplan, neem dan hier contact met ons op.

Artikel delen:

!WOON