Ruth bespaart 270 euro per jaar door de energiecoach

13 februari 2023

Ruth woont al 40 jaar in dezelfde lichte bovenwoning in Oud-West. De particuliere verhuurder doet niets aan achterstallig onderhoud. Enkelglas, kieren in deuren en een gaskachel maken het kostbaar om de etage warm te stoken in de winter. Daarom nodigt zij een energiecoach uit voor gratis advies, want zij wil graag minder kwijt zijn aan gas en elektriciteit. Ze is verbaasd dat de energiecoach toch nog enkele gloei- en halogeenlampen ontdekt.

Enthousiast zegt de bewoonster: “Nou heb ik ook weer wat geleerd! Dat wist ik echt niet dat halogeen niet mocht.” Ook heeft de energiecoach er een nieuwe waterbesparende douchekop voor haar opgezet, want de oude verbruikte relatief veel water en dus ook gas.

“Ik dacht eigenlijk dat ik van alles wel een beetje op de hoogte was. En ja het valt me nog heel erg mee hoeveel ik nog heb geleerd eigenlijk en bewust geworden van die oude lampen die ik nog had en die ik makkelijk kan vervangen.”

Energiecoach vertelt hoe u kunt besparen

Heeft u al radiatorfolie aangebracht achter uw radiatoren? Verwarmt u alleen de ruimte waar u verblijft? Lukt het u om korter te douchen? Dit zijn zomaar wat vragen die de energiecoach u stelt als deze u thuis bezoekt. Een energiecoach is een vrijwilliger opgeleid door !WOON die bewoners helpt om te besparen op hun energieverbruik. Juist in deze tijden veel gevraagd en heel nuttig. Mensen besparen al snel enkele tientjes tot honderden euro’s.

Klik op de video hierboven of ga via deze link direct naar Youtube.

Wilt u ook energie bespaaradvies? Maak dan een afspraak via de site.

Artikel delen:

!WOON