Speciale commissie voor koophuurders Stadgenoot

01 mei 2023

Bent u een van de ruim 150 koophuurders bij Stadgenoot? Wilt u ook meer duidelijkheid over uw positie? Sluit u dan aan bij de speciaal opgerichte ‘commissie koophuurders’ van Huurgenoot. Door gezamenlijk op te trekken wil de commissie de toekomst voor de koophuurders zeker stellen. Er worden geen nieuwe koophuurcontracten meer afgesloten en daarmee bent u als ‘koophuurder dus een langzaam afnemende groep. Het is dus tijd voor actie.

Als koophuurder bent u een specifieke groep binnen het bezit van Stadgenoot. U huurt het casco van uw woning en heeft de binnenkant gekocht. Bij de aanvang van het koophuur contract heeft u concrete afspraken vastgelegd. Nu blijkt dat bij verhuurder Stadgenoot de geschiedenis, de afspraken en ideeën achter het koophuurcontract te zijn weggezakt. Dat is een reden voor de koophuurders om samen op te trekken in verband met de toekomst van de koophuurders.

Bent u dus een van de koophuurders, die meer duidelijkheid wil? Sluit u dan aan bij de commissie koophuurders. Onlangs heeft u het voorstel voor huurverhoging van Stadgenoot ontvangen. Bent u het niet eens met het voorstel dan kunt u bezwaar maken. Dat moet voor 1 juli. Heeft u hierbij advies of ondersteuning nodig, meldt u dan aan bij de commissie koophuurders van Huurgenoot via info@huurgenoot.nl.

Huurverhoging in 2023, hoe zit dat?

Artikel delen:

!WOON