Steeds minder schoorstenen in de stad

29 november 2023

Sinterklaas is weer in de stad! Kleine kinderen zetten hun schoen en zingen liedjes bij de CV. Veel grote mensen maken zich zorgen. Over de kosten van de verwarming hebben ze geen idee. Zij kunnen een afspraak maken met een energiecoach van !WOON. Deze komt bij ze thuis met energie bespaar producten. Ook denkt hij of zij met ze mee over wat ze kunnen doen om minder energie te verbruiken.

De Sint ziet ondertussen ook andere veranderingen in de stad. Ook over het minder gas verbruiken en de energie transitie denken medewerkers van !WOON mee. Hij ziet steeds meer schoorstenen verdwijnen uit het stadsbeeld en geeft een videotip.

Kijk hier voor meer informatie over aardgasvrij wonen:

Of plan hier een gratis bezoek van de energiecoach in:

 

Artikel delen:

!WOON